Breadcrumbut, Lego, LEGO Disney Anna'nın Kale Avlusu 43198
Breadcrumbut, Lego, LEGO Disney Anna'nın Kale Avlusu 43198
Breadcrumbut, Lego, LEGO Disney Anna'nın Kale Avlusu 43198

LEGO Disney Anna'nın Kale Avlusu 43198

Marka : Lego
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺174,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺139,99(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0

Orijinal Ürün, Güvenilir Alışveriş, Hızlı Kargo!

Çeşmenin yanında elmas elbisesiyle Disney'den Anna ile tanışın - bu Arendelle'nin Hasat Festivali!

Bu LEGO® ǀ Disney setini yapın ve kutlama yaparken Anna ve Semender Bruni'ye katılın.

Sette neler var? – Bu 74 parçalık set, parçalarla yapılan bir çeşme avlusu ve içinde bir mini bebek figürünü saklamak için tasarlanmış, dönüşen bir 'elmas' elbise içerir.

Tanınmış karakterler – Disney Prensesi Anna ve bir Bruni the Salamander LEGO figürü içeren bu set, diğer Disney setleriyle (ayrı satılır) birleştirilebilir veya tek başına açık oyun için kullanılabilir.

5 yaş ve üzeri için yaratıcı hediye – Çocuklar, Disney'in Karlar Ülkesi 2 filminden bir ortamı yeniden yaratan ve eğlenceli bir tatil hediyesi veya 'çünkü' hediyesi haline getiren, yaratıcı olanaklarla dolu bu sete bayılacak.

Hareket halindeyken oynayın – 5,5 inç (14 cm) yüksekliğinde, 5,5 inç (14 cm) genişliğinde ve 4,5 inç (11 cm) derinliğinde olan fıskiyeli avluya sahip bu set, çocukların her türlü oyuncağı yapması ve oynaması için yapılmıştır. zaman, herhangi bir yer.

Etkileşimli dijital yapı – Yapıcılar, LEGO Yapı Talimatları uygulamasını kullanarak modellerinin dijital versiyonunu inşa ederken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görselleştirebilir.

Koleksiyonluk eğlence – LEGO® ǀ Disney Elmas Elbise Koleksiyonu, 5 farklı prenses ve ‘elmas’ elbiseleriyle çocuklara ve hayranlara farklı seçenekler sunar.

Tavizsiz kalite – 1958’den beri LEGO® parçaları, tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilmeleri için katı sektör standartlarına uygun üretilmiştir.

Parça Sayısı: 74.

unisex
unisex
İndirimli Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR